U Četiri Oka

Jeste li spremni čuti istinu o tome zašto se osjećate frustrirano, kao da “stojite na mjestu” već godinama?

Možda imate snove koje želite ostvariti, iako vam se to u ovom trenutku čini nemoguće ili previše zastrašujuće… ne brinite – nije to bungee jumping.

Na savjetovanju “U Četiri Oka” pronaći ćemo vaše “kočničare”, ali i vaše istinske želje. Zajedno ćemo kreirati jasan plan, individualiziran ZA VAS, i krenuti putem boljim nego li i jedna google mapa može ponuditi.

Rezerviraj svoj termin već danas!

Jer… ako nećeš sada, a kada ćeš?

Ako nećeš sa mnom, s kime ćeš?

A što o radu sa mnom kažu ljudi iz “susjedstva”

Sviđa mi se tvoj rad i sviđa mi se oblik rada. Pričaš jednostavno i jako mi se sviđa kad ti teoretski nešto ispričaš, a mi to onda praktično možemo odmah primijeniti. I volim kad taj rad sadržava teoriju i kad tu teoriju potkrijepiš svojim iskustvom, što je sveprisutno.
S tobom se osjećam nekako dobro, tu negdje da te mogu dobro razumjeti. Ali da mi ta komunikacija s tobom nije sjela i legla, i da mi sve to skupa nije vrijedno, ja bih se povukla i odustala od toga. Ovako uvijek imam motiva.

Davorka P.P.
Pristupačan, otvoren, osoba od povjerenja. Osoba kojoj bi se otvorila, imaš onu neku energiju. Uz tebe se ne osjećam manje vrijedno, manje značajno.
Natalija B.
Elokventatn si, educiran, a s obzirom da ja to pratim, stvarno volim kad imaš sve odgovore. Vidi se da barataš s time.
Ivana N.

Savjetovanje “U Četiri Oka” je za vas…

… ako vam je u glavi magla svakodnevice gdje se sve vrti samo oko plaćanja namirnica, pripremanja obroka, održavanja kuće urednom, odlaženja na posao na vrijeme, obavljanja istog najbolje što znam i umijem, dolaska kući i vegetiranja pred TV-om.

… ako se osjećate da ste „na rubu“, pretrpani obvezama – uglavnom prema svima drugima – a nikako ne uspijevate odvojite vrijeme samo za sebe.

… ako se iz dana u dan pitate: Kako bi bilo osjetiti ono uzbuđenje koje sam osjećao/la prije deset ili dvadeset godina? Kako bi bilo opet imati takvu strast za životom? Takvu glad za više, bolje?

… ako se često vraćate na razmišljanje: “To se meni ne može ostvariti, to je namijenjeno drugima.”

Online savjetovanje “U Četiri Oka” pomoći će vam da riješite ove i druge izazove koje vas sprječavaju da živite sretniji, pustolovniji i ispunjeniji život.

Rezerviraj svoj termin već danas!

Naš rad “U Četiri Oka” izgleda ovako:

 • 1
  U prvom koraku ćemo odgonetnuti što te, od svih stvari, najviše blokira i zašto si upravo tu gdje jesi, bez obzira jesu li to financije, fizički izgled, nedostatak volje… ili jednostavno nisi zadovoljan samim sobom jer znaš da zaslužuješ više od života.
 • 2
  U drugom ćemo koraku prepoznati loše navike (prekomjerno skrolanje na mobitelu, nezadovoljstvo svime i svakim ili samo lijeno piljenje u prazno…) te ih zamijeniti novima koje će ti vratiti samopouzdanje i vjeru u sebe.
 • 3
  U trećem koraku pomoći ću ti da postaviš i ostvariš SVOJE ciljeve bez obzira koliko si puta do sada bezuspješno pokušavao. Pokazat ću ti kako da ne padneš i ciljeve čitavim putem održiš „na životu“.
  I možeš biti 100% siguran, vjerovat ću u tebe i kada svi ostali prestanu (pa čak i ti sam).
 • 4
  Četvrti korak će te naučiti kako steći moć samokontrole koja će ti dati dovoljno samopouzdanja da pobijediš sve izgovore i strahove tipa: „Nije to za mene… Neću niti početi jer znam da ne mogu to ostvariti…“
 • 5
  Svojim iskustvom (koje sam stekao prolazeći hrpu metoda i strategija, isprobavajući ih na vlastitoj koži uz bezbroj padova i odustajanja), osigurat ću ti da se ne vratiš u stare obrasce koji te vuku prema dolje, da se držiš svojih odluka i da ne odustaneš prerano … ukratko, otvorit ću ti put da živiš ispunjeniji život.

Ako sam mogao ja, zasigurno možeš i TI!

A tko sam ja…

Vjerojatno ne znate puno toga o meni pa da malo podijelim… ja sam Miroslav, po struci inženjer elektrotehnike, a po prirodi neumjereni hedonist, uvijek željan znanja (većinom onih ne baš uobičajenih), bivši instruktor plesa, te praktikant kung-fua.
Svojim znanjem i primjerima već 10-ak godina pomažem ljudima da odagnaju svoje strahove od neuspjeha i promijene svoje živote na bolje.
Da ne zaboravim… prošle godine sam napisao i knjigu “Presložite životne ladice”. Više o samoj knjizi pronađite na: mstresnjak.com/knjiga

Što sve dobivaš savjetovanjem “U Četiri Oka”

 • Online savjetovanje 1na1 putem Zooma u trajanju od 60 minuta.
 • Svaki poziv je osmišljen tako da ćeš već unaprijed znati rezultat koji ćeš ostvariti.
 • Na svakom pozivu dobit ćeš konkretne poteze koje možeš ODMAH primijeniti bez obzira na tvoj trenutni životni tempo.
 • Sve taktike prilagodit ćemo tvom životnom stilu, a one će te ubrzo dovesti do kvalitetnijih rezultata u različitim segmentima života.
 • Individualna podrška – dva dana nakon svakog poziva dostupan sam putem maila za odgovore na sva pitanja i nejasnoće.

Opcija 1: Iskustveno se pokazalo da proces rada koji donosi najbolje rezultate postižemo nakon 12 sati konzultacija kroz tri mjeseca, a cijena ove opcije je 380 eura.

Opcija 2: Ako imaš problem u jednom ili dva područja i želiš saznati kako ga riješiti na najbrži i najkvalitetniji način, definitivno to možemo postići kroz četiri sata savjetovanja po cijeni od 140 eura.

Područja koja mogu predložiti su:

 • Kako se prestati brinuti?
 • Kako voljeti sebe više?
 • Kako postaviti i ostvariti svoje ciljeve?
 • Kako pronaći hrabrost unutar sebe?
 • Kako biti produktivniji?
 • Kako imati više vremena?

Ima ih još, ali da ih ne navodim sve ovdje, obrati mi se slobodno na mail mstresnjak@gmail.com

Opcija 3: Želiš li saznati najbolja rješenja, te dokazane i konkretne strategije i taktike za tvoja točno određena pitanja, odluči se za jedan sat savjetovanja po cijeni od 40 eura.

Ako još nisi siguran/na iskoristi
30 minuta besplatnog savjetovanja.
Vidimo se!

Rezultati koje možeš očekivati nakon 12 sati savjetovanja “U Četiri Oka”

 • imat ćeš takav STAV da možeš ostvariti svaki cilj koji si postaviš
 • bit ćeš ponosan na sebe, ponovno ćeš se upoznati i zavoljeti
 • budit ćeš se s osjećajem ushićenja i uzbuđenja
 • svaki dan ćeš imati osjećaj da ti je prekratak, da ti nije dosta, da ga želiš još i još
 • na svoje opće iznenađenje, bit ćeš i discipliniran i motiviran

Rezerviraj svoj termin već danas!

Jer… ako nećeš sada, a kada ćeš?

Ako nećeš sa mnom, s kime ćeš?

Najčešća pitanja:

Zbog iznimne učinkovitosti. Osim što postižete NAJBOLJE REZULTATE njime skraćujete vrijeme i štedite novac.

Nikakav problem. Nastavljamo u smjeru u kojem smo krenuli, a priznajem ti ovu uplatu i plaćaš samo razliku u cijeni cijelog procesa od 12 sati (245 eura).