Knjiga “Presložite životne ladice”

 19,00

Uvez: Meki uvez

Izdavač: Prof&Graf, obrt za izdavačke usluge

Jezik: Hrvatski jezik

ISBN-978-953-8453-07-6

Dimezije: 14 x 21 cm

Opseg: 198 str.

Godina izdavanja. 2022

Knjiga “Presložite životne ladice” pomaže čitatelju prebroditi osobne, obiteljske i ine krize. Napisana je na svima jednostavan i pristupačan način, pojašnjavajući korak po korak kako prebroditi krize i unaprijediti svoj život.

Namijenjena je svima koji sebi žele bolje sutra, koji žele svakodnevno ugodnije i s mirom živjeti.

Ovo je jedna od rijetkih knjiga koja vam otkriva kako dati sebi šansu da ostvarite svoj puni potencijal i da živite najispunjeniji život koji možete, a sve to kroz autentične autorove proživljene stvarne životne primjere.

Knjiga je prepoznata kao važna literatura modernog čovjeka današnjice, knjiga koja mijenja uvjerenja, stavove i razmišljanja suvremenog čovjeka koji želi misliti svojom glavom, imati svoj cilj u životu i voljeti sebe kako bi na taj način privukao obilje i zadovoljstvo u svoj život.

Ova vrsta knjiga je, usudili bi se reći, neophodna i uvijek dobrodošla u kriznim situacijama kako bi vas motivirala i usmjerila kad skrenete s pravoga puta, a svima se to dogodi.

Ako ste ikada pomislili da zaslužujte duševni mir i ako vas je nešto od navedenog nadahnulo, spremni ste za putovanje i preslagivanje životnih ladica, spremni ste promijeniti život nabolje.

PODIJELI NA MREŽAMA