Izaberite plan po mjeri

Kada biste iz svakog predavanja izvukli samo jednu kvalitetnu misao, samo jednu strategiju, samo jednu odmah primjenjivu taktiku (a u svakom ih ima na desetke)… neizmjerno biste obogatili svoj život.

Odaberite koliko predavanja želite kupiti u paketu:

Jedno predavanje

€ 20

Ako vas zanima jedno određeno predavanje pogledajte ga po cijeni od 20 eura.

3 predavanja

€ 36 (ušteda € 24)

Ako vas zanima više, a ne sve, najoptimalnije je paket od tri predavanja po vašem izboru i cijeni od 36 eura (12 eura po predavanju).

Komplet svih predavanja

€ 192 (ušteda € 288)

Želite proći najbolje, iskoristiti najviše, ujedno uštedjeti i vrijeme i novac, odlučite se za CIJELI KOMPLET od 24 predavanja po cijeni od 192 eura (8 eura po predavanju).

 • Kako učiniti iduću godinu fenomenalnom (1. i 2.dio)

  Znate da zaslužujete više, da možete postići i ostvariti više? 100 % ste u pravu. Kroz ova dva predavanja naučit ćete što i kako trebate napraviti da vam iduća godina bude neprepoznatljivo bolja i uspješnija od bilo koje prethodne.

 • Ovladajte svojim mislima

  Imate osjećaj da vam je stalno glava puna misli koje vam uopće ne služe? Vrtite ih jedne te iste iz dana u dan? Nikako da izađete iz tog kruga, a željeli biste to promijeniti? Ovo je izvrsno predavanje koje će vam pomoći da promijenite svoje misli, ovladate svojim umom i postanete slobodni.

 • Intuicija

  Slušate li svoju intuiciju? Prepoznajete li ju? U ovom predavanju ćete saznati kako ju osvijestiti, uvježbati, iskoristiti i upotrijebiti za poboljšanje kvalitete života.

 • Kako prestati neprestano odgađati

  Koliko puta ste se ulovili da okolišate i radite sve osim onoga što znate da biste uistinu trebali? Odgađanje vam je “pod normalno”? Promijenite to trenutno primjenjivim strategijama i taktikama iz ovog predavanja.

 • Pretvori ljeto u svoju pobjedu (1. i 2. dio)

  U ova dva predavanja na detaljan način obrađujemo kako da s trenutne pozicije u kojoj se nalazite počnete živjeti izvanredan život i to u sedam različitih područja. Saznajte formulu sreće, te kako ju ostvariti.

 • Povećajte ljubav prema sebi postavljanjem granica

  Uvijek stignete sve za druge, a sebe stavljate na zadnje mjesto? Razvlače vas kao žvaku? Ovo predavanje će vam pokazati koliko ste uistinu vrijedni i kako možete na jednostavan način postaviti svoje granice ne vrijeđajući pri tome druge.

 • Kako smanjiti brige

  Imate li i vi osjećaj da se brinete previše? Više ne brinite – na ovom predavanju naučit ćete nekoliko moćnih taktika kako se riješiti briga.

 • Postanite produktivniji i ostvarite zavidne rezultate u svemu

  Osjećate da stalno radite, a ne postižete puno? Želite raditi manje, a postići više? U ovom predavanju ćete dobiti odgovore na ova pitanja i saznati kako povećati svoju produktivnost.

 • Duhovnost i kako joj se otvoriti

  Svi mi duhovnost doživljavamo na svoj način. Bez obzira u kojem obliku i trenutku duhovnosti se nalazite - moguć je veliki napredak. A kako postići, osjetiti i živjeti duhovno – otkrijte u ovom fenomenalnom predavanju.

 • Upravljajte svojim vremenom, ovladajte svojim životom (1. i 2. dio)

  Vrijeme je jedina stvar koja nam se neprestano smanjuje i koju ne možemo nikada vratiti! Ako gubite vrijeme, gubite život! Da se i vama to ne desi, u ova dva predavanja ćete saznati kako ne gubiti vrijeme uludo, te kako zagospodariti svojim životom.

 • Kako oprostiti sebi, ali i drugima

  Oprostiti. Tako kratka i jednostavna riječ za izgovoriti. Zašto nam onda nije jednostavno i primijeniti ju? Sve odgovore zašto i kako oprostiti sebi, ali i drugima, naći ćete upravo u ovom jedinstvenom predavanju.

 • Radionica najuspješnijih

  Što je to što dovodi ljude do uspjeha? Znate li koja je vaša zvijezda vodilja na putu k uspjehu? Odgovore ćete pronaći upravo u ovom predavanju.

 • Postavljanje ciljeva

  Ako imate problema s postavljanjem ciljeva, u ovom predavanju kroz pojedinačne primjere članova grupe naučit ćete kako jednostavno odrediti ciljeve, te kako izbjeći probleme pri njihovom postavljanju.

 • Kako pronaći hrabrost unutar sebe

  Bojite se neuspjeha, promjene, bolesti ili imate neke druge manje ili veće strahove? U ovom predavanju saznat ćete kako pronaći hrabrost unutar sebe te se riješiti strahova.

 • Četiri životne težnje

  Ako niste sigurni što uistinu želite od života, u ovom predavanju saznat ćete koje su to četiri osnovne životne težnje koje pokreću svaku želju. Naučit ćete kako ih osvijestiti i upotrijebiti kako biste ostvarili ono što uistinu želite od života.

 • Rutine koje vam dugoročno pomažu

  Je li vam dovoljno dobro u životu? Dovoljno je dvojka, a dobro trojka! Želite li ODLIČAN život, naučite koje su to rutine koje će vam pomoći da to i ostvarite.

 • Voljeti sebe, sebičnost ili…

  Ako ne poštujete sami sebe, niti drugi vas neće poštivati! Zavolite sebe i postanite slobodni! A kako – saznat ćete u ovom jedinstvenom predavanju.

 • Disciplina – tko ju uopće voli

  Niste disciplinirani? Sa zavišću gledate one rijetke, disciplinirane, uspješne sportaše i poduzetnike? Pokušavali ste, ali uvijek odustanete? Želite li ugraditi disciplinu u svoj život – ovo je idealno predavanje za vas.

 • Zašto i kako živjeti u sadašnjem trenutku

  Koliko puta ste bili okruženi svojom obitelji, najmilijima, a niste bili potpuno prisutni? Koliko puta ste bili na lijepom mjestu, a niste u potpunosti uživali jer ste mislima bili daleko? Želite li početi doživljavati svu ljepotu kojom ste okruženi i živjeti u sadašnjem trenutku? Ovo predavanje će vam otkriti kako to postići.

 • Kako vam pisanje dnevnika može pomoći da budete mudriji i zadovoljniji sobom

  Počeli ste bezbroj puta pisati dnevnik i svaki put ste nakon nekog vremena prestali? Ili ne vidite uopće razlog zašto biste ga pisali? Naučite kako vam pisanje dnevnika može pomoći u kvalitetnijem načinu razmišljanja i otkrivanju sebe.

 • Pitaj me bilo što

  U ovom predavanju pronaći ćete odgovore na mnoga životna pitanja koja su mi direktno postavljena, a muče polaznike grupe “Smjeli koraci”. Uz to saznat ćete i nekoliko odmah primjenjivih taktika i strategija kako se ponašati kada naiđete na životne prepreke, te kako ih savladati.