Knjiga je upravo za VAS…

… ako ste i vi na svom životnom putu izgubili sami sebe i našli se u situaciji da silno želite nešto promijeniti, no ne znate što je to točno i što vam nedostaje,

te želite vratiti izgubljeno, ono najdragocjenije – SEBE.

Kroz osobna iskustva u knjizi ću vas korak po korak uz pomoć jasnih strategija i primjenjivih taktika,

voditi preko prepreka na putu osobnog razvoja,

a sve u cilju kako biste život o kojem sanjate pretvorili u svoju realnost.

Knjigu možete naručiti po cijeni od 19.00 eura

O knjizi

Knjiga “Presložite životne ladice” pomaže čitatelju prebroditi osobne, obiteljske i ine krize. Napisana je na svima jednostavan i pristupačan način, pojašnjavajući korak po korak kako prebroditi krize i unaprijediti svoj život.

Namijenjena je svima koji sebi žele bolje sutra, koji žele svakodnevno ugodnije i s mirom živjeti.

Ovo je jedna od rijetkih knjiga koja vam otkriva kako dati sebi šansu da ostvarite svoj puni potencijal i da živite najispunjeniji život koji možete, a sve to kroz autentične autorove proživljene stvarne životne primjere.

Knjiga je prepoznata kao važna literatura modernog čovjeka današnjice, knjiga koja mijenja uvjerenja, stavove i razmišljanja suvremenog čovjeka koji želi misliti svojom glavom, imati svoj cilj u životu i voljeti sebe kako bi na taj način privukao obilje i zadovoljstvo u svoj život.

Ova vrsta knjiga je, usudili bi se reći, neophodna i uvijek dobrodošla u kriznim situacijama kako bi vas motivirala i usmjerila kad skrenete s pravoga puta, a svima se to dogodi.

Ako ste ikada pomislili da zaslužujte duševni mir i ako vas je nešto od navedenog nadahnulo, spremni ste za putovanje i preslagivanje životnih ladica, spremni ste promijeniti život nabolje.

A što o knjizi kažu čitatelji

Ova me knjiga probudila. Zaista mi je otvorila oči. Čitajući je, kimala sam glavom jer sam se prepoznala u bezbroj situacija.
Pročitat ću ovu knjigu još puno puta.

Želim promijeniti neke stavove i zaista želim krenuti ka nekom cilju.

Magdalena Jelić
Ono što me oduševi svaki put – napisana je tako prizemno, tako jednostavno da ju zaista svatko može ‘usvojiti’, a s obzirom da imate osobne primjere autora za svako poglavlje, nevjerojatno je lako poistovjetiti se s njim
Ovisna o čitanju
Preporučila bi knjigu svima, i oni koji su nezadovoljni i zadovoljni svojim životom, jer stvarno vas natjera da se zamislite i zapitate: ” Da li sam sretna s onim što imam, kakva sam osoba i kako živim?!”.
Suzana Debeljak

Želite li i sami malo zaviriti u knjigu?

Da, želim i sadržaj i prvo poglavlje
Dovoljno je ispuniti podatke i materijal stiže na vaš mail.