Besplatni sadržaj za preuzimanje

Želite li malo “zaviriti” u moj rad i vidjeti odgovara li vam? Pogledajte besplatni sadržaj i slobodno me kontaktirajte na mail: kontakt@mstresnjak.com

Preuzmite besplatni sadržaj:

Newsletter “Presložite životne ladice”

Želite li imati samo korisne i jednostavne strategije i taktike za poboljšanje kvalitete života? A zatim te iste VEĆ DANAS primjeniti, unatoč turbo užurbanom životu i pretrpanom dnevnom rasporedu?

E-book “Kako smanjiti brige”

Imate li i vi osjećaj da se brinete previše? Više ne brinite – ovaj e-book će vam biti uvod u taktike koje će vam pomoći da se riješite briga.

Prvo poglavlje knjige “Presložite životne ladice”

Knjiga je upravo za VAS…
… ako ste i vi na svom životnom putu izgubili sami sebe i našli se u situaciji da silno želite nešto promijeniti, no ne znate što je to točno i što vam nedostaje,te želite vratiti izgubljeno, ono najdragocjenije – SEBE.

Besplatno 30 minutno savjetovanje 1na1

Na savjetovanju 1na1 ili kako ga ja zovem “U Četiri Oka” pronaći ćemo što vas sve koči, te otkriti kako da živite život koji uistinu želite.

Video predavanje “Kako pronaći hrabrost unutar sebe”

Bojite se neuspjeha, promjene, bolesti ili imate neke druge manje ili veće strahove? U ovom predavanju saznat ćete kako pronaći hrabrost unutar sebe te se riješiti strahova.